diumenge, d’octubre 01, 2006

Presentació

Una reflexió pràctica en la producció i difusió de missatges radiofònics s'ubica amb molta comoditat en una pàgina web dinàmica com a espai de trobada i d'intercanvi de l'equip de treball amb la seva comunitat de referència.
En el nostre cas, els integrants del grup del curs 2006-07 de l'assignatura Mitjans de comunicació (Matèria Optativa de Batxillerat a l'IES Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita) preveiem publicar en aquest blog les diverses produccions que considerem d'interès per a tots i totes aquells i aquelles que voldreu anar acompanyant-nos en aquest projecte.

6 Comments:

At 10:03 p. m., Blogger pauljones4370475133 said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

 
At 11:36 p. m., Blogger si said...

Es podria cambiar el títol de mitjans de comunicació, per un nom que podriem posar al nostre programa a gust de tots, ja que aixi s'identificarà millor de que tracta aquesta pàgina.
També es podria fer un logo del programa ja que així la gent que ho segueix ens podria identificar visualment, només el vegi.
Podriem tenir una programació regular de aproximadament cada setmana, on cadascu parles sobre un tema o parlar i debatre tots sobre algun tema d'interès.

 
At 11:38 p. m., Blogger si said...

Es podria buscar una bona sintonia per al programa, ja que així sempre podriem usar la mateixa canço i finalment ja resultaria familiar amb el programa

 
At 11:41 p. m., Blogger viejas&co. said...

Natros trobem que la pàgina esta ben feta tot i que hauria de ser mes atractiva per a la vista, més colors, més ftos...
Serà interesant veure com funciona i si es treballa a gust i de manera fàcil, es a dir que no sigui complicat i no haguem de pedre mes temps troban com penjar-ho que graban el projecte.
Es veu que els professors han posat interes per a que el crèdit tingui èxit i per a evolucionar poc a poc i cada any anar fen coses noves!

 
At 11:43 p. m., Blogger Cuquifacia said...

Pos si, una bona sintonia seria bona idea!

 
At 12:02 a. m., Blogger moonlight said...

Natros, creiem que es una bona idea publica les nostres grabacions per la web. Pero creem que per a aixo podriem fer una pàgina més atractiva per a la audiencia.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home